Apeldoorn Business Campus

Apeldoorn Business Campus

Dit voormalige hoofdkantoor van Achmea met markante architectuur stond leeg. Er was ruim 80000 sqm in te vullen tijdens de grootste vastgoedcrisis in jaren. ARRA Property & Interim Management heeft het gebouw in zeer korte tijd omgebouwd tot een business campus in samenwerking met allerlei partijen zoals de gemeente Apeldoorn en de TU Twente. In 2016 is de campus verkocht en inmiddels lijken de vergunningen rond voor woningbouw in het centrum van Apeldoorn.

Apeldoorn Business Campus is een platform waar ‘leren’ en ‘werken’ centraal staan en biedt huisvesting met toegevoegde waarde: kennis, ervaring en innovatie komen hier samen.

Er is een werk- en ontmoetingsplek gecreëerd waar je je netwerk, kennis en innovatiekracht vergroot en samenwerkt met gevestigde partijen en andere innovators. Er is ruimte voor arbeidsmarktgerelateerde organisaties en bedrijven. In combinatie met een Energyclub en een Meetingcenter biedt dit concept veel inspiratie, flexibiliteit en ondernemerschap. Op Apeldoorn Business Campus ontstaat samenwerking die meerwaarde oplevert voor alle gebruikers!

Het internationaal befaamde gebouw van de architect Herman Hertzberger heeft een bijzondere plek in de naoorlogse bouwgeschiedenis. Het gebouw uit 1973 is tijdloos gebleken. Anno 2013 is er namelijk opnieuw behoefte aan ontmoeting en interactie. De open ruimten sluiten naadloos aan bij deze behoefte. Het is mogelijk om onderdeel te zijn van deze open structuur, maar er zijn ook mogelijkheden om binnen het complex een eigen gezicht te hebben.

Energyclub
De Energyclub is een eigentijds kantoorconcept voor zelfstandige professionals en kleinere groeiende ondernemingen en biedt flexibele, inspirerende werkplekken. Het is een plek waar je prettig kunt werken en vergaderen en waar je met andere Energyclubleden van gedachten wisselt. Als lid van de Energyclub heb je toegang tot al onze vestigingen, verspreid over het hele land, waar overal hetzelfde concept is gerealiseerd. De Energyclub is dé plek waar je onbeperkt kunt werken, ontmoeten en vergaderen.

Meetingcenter
Het Meetingcenter is het ondersteunend hart van Apeldoorn Business Campus. Het vormt het facilitair centrum, waar ontmoeten centraal staat. Zo is er een Energycafé, zijn er maar liefst 12 inspirerende meetingrooms en is er een spectaculair auditorium met een capaciteit van 450 personen.