Brandboxx Hannover

Brandboxx Hannover

Een business to business center voor professionals in de Duitse mode, sport en schoenenbranche. Dit project is in vrijwel geheel verhuurde staat verkocht aan een grote vastgoedinvesteerder. ARRA Property & Interim Management heeft in dit project een adviserende rol gespeeld.

Het centrum heeft een totale oppervlakte van 30.000 m² en bestaat uit permanente showrooms. Ruim 100 exposanten, zoals Cecil, Esprit, Jack Wolfskin, Schiesser, Street One, Tom Tailor, Triumph, ecco, Gabor en Garcia presenteren hun laatste collecties in het inkoopcentrum. Het concentreren van meerdere merken op één locatie stelt retailers in staat om het totale collectie-aanbod op een efficiënte en professionele manier te bekijken, terwijl exposanten profiteren van diverse schaalvoordelen. Ze delen de kosten voor diensten zoals receptie, schoonmaak en technische ondersteuning en profiteren van een gezamenlijk budget voor marketing, evenementen en reclame. Maar nog belangrijker: ze delen kennis en expertise.

In aanvulling op het inkoopcentrum, beschikt Brandboxx Hannover over een Business Center met showrooms voor tijdelijke verhuur, diverse kantoor- en vergaderruimten en een Expo Center van 3.000 m² die kan worden gebruikt voor het organiseren van beurzen en evenementen en het geven workshops en trainingen.