Diverse panden in eigendom

Naast de diverse vastgoed projecten heeft ARRA Property & Interim Management ook zelf panden in haar bezit waaronder Hotel Montfoort en Hofclub Werken & Vergaderen.

Hotel Monfoort

Hotel Montfoort is een charmant, sfeervol en gastvrij drie sterren stadshotel, gevestigd in een stijlvol monumentaal pand in het historische centrum van Montfoort. Het hotel beschikt over 11 hotelkamers. Dit jaar bestaat het hotel 10 jaar. In het hotel is een prachtige wijnbar gevestigd ‘Wine & Bubbles’. Een absolute meerwaarde voor de hotelbezoekers maar zeker ook ook voor wijnliefhebbers uit Montfoort en omgeving. 

Hofclub Werken & Vergaderen

Een unieke werk- en vergaderlocatie in Woerden.  Deze locatie biedt flexibele, inspirerende werkplekken, afgesloten kantoorruimtes en sfeervolle vergaderruimten. Met haar centrale ligging nabij de A12 en op loopafstand van het station weten vele organisaties en flexwerkers de Hofclub Werken & Vergaderen te vinden. Het professionele receptieteam ondersteunt je waar gewenst van telefoonservice tot management ondersteuning.

De luxe en ruime vergaderzalen bieden alle mogelijkheden voor succesvolle workshops, trainingen en presentaties.

In een luxe en sfeervolle omgeving is werken en vergaderen in de Hofclub een bijzondere beleving: een plek waar je je thuis voelt en volledig wordt ontzorgd, zodat jij je alleen nog maar hoeft te richten op je core business.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een (flexibele) werkplek, afgesloten kantoor en/of het boeken van een van de vergaderruimtes? Klik hier of neem contact met ons op via +31(0)85 484 10 00.