Hofclub Werken & Vergaderen

ARRA Interim Management is eigenaar van de unieke werk- en vergaderlocatie in Woerden en Utrecht.  Deze locaties bieden flexibele, inspirerende werkplekken, afgesloten kantoorruimtes en sfeervolle vergaderruimten. De Utrechtse Hofclub opent medio maart 2019. De locatie in Woerden heeft met haar centrale ligging nabij de A12 en op loopafstand van het station al vele organisaties en flexwerkers verwelkomt. Het professionele receptieteam ondersteunt je waar gewenst van telefoonservice tot management ondersteuning.

Locatie Woerden
De luxe en ruime vergaderzalen bieden alle mogelijkheden voor succesvolle workshops, trainingen en presentaties. In een luxe en sfeervolle omgeving is Hofclub Werken & Vergaderen een bijzondere beleving: een plek waar je je thuis voelt en volledig wordt ontzorgd, zodat jij je alleen nog maar hoeft te richten op je core business.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een (flexibele) werkplek, afgesloten kantoor en/of het boeken van een van de vergaderruimtes in Woerden? Klik hier of neem contact met ons op via +31(0)85 484 10 00.

Locatie Utrecht
Hofclub Werken & Vergaderen is gevetsigd in het UW pand op Lage Weide. Het pand is ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden biedt voor meetings, trainingen en presentaties. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur en is er alle ruimte voor flexwerkers. Door de samenwerking aan te gaan met het Utrechtse participatiebedrijf UW geeft Hofclub Werken & Vergaderen de medewerkers en cliënten van UW een nieuwe uitdaging in de hospitality branche. In de nieuwe locatie kunnen er vergaderingen en bijeenkomsten worden georganiseerd tot 120 personen.

Samenwerking met UW
De locatie betreft een in 2016 volledig gerenoveerd kantoorpand en productieruimten van UW op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht. Hofclub Werken & Vergaderen bevindt zich in de linkervleugel van het pand. De overige ruimten worden gebruikt door UW. UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk, is partner voor gemeenten werkgevers bij het realiseren van arbeidsparticipatie en ondersteunt de uitvoering van de Participatiewet. Door de samenwerking wordt een verbinding gelegd tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een samenleving waar iedereen meedoet. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven.

Vergadercapaciteit Utrecht
De luxe en ruime vergaderzalen bieden alle mogelijkheden voor succesvolle events, vergaderingen, trainingen en presentaties. We hebben drie vergaderzalen beschikbaar. Allemaal voorzien met de nieuwste AV-middelen. Een megascherm met touchscreen voor uw presentatie, maar ook een krijtwand voor de liefhebber!

De Hofzaal: tot 130 personen in zaalopstelling
Domstad zaal: tot ca. 30 personen
Utrecht zaal: tot ca. 20 personen

(Flex)werken en kantoorruimten in Utrecht
Wat past bij uw onderneming? Een flexibele werkplek op strippenkaartbasis, meerdere werkplekken of heb je liever een eigen kantoor? Je betaalt 1 vaste lage prijs voor alle faciliteiten bij ons. De contracten zijn flexibel, waardoor je de mogelijkheid hebt om je bedrijf uit te breiden, zonder te verhuizen! Bovendien maak je gebruik onze Hofclub services zoals bemande receptie en ontvangst van uw gasten door onze ervaren locatiemanagers. Gratis gebruik van de vergaderzalen, gebruik van het werk-, en loungecafe voor uw lunch, inclusief gas, water, elektra, schoonmaak en Wifi en een gratis postadres.

Flexwerkplek: v.a. € 22,50 per dag | Plug-and-play werkplek v.a. € 175,00 per maand | Kantoor v.a. € 525,- per maand. (excl. BTW)

Meer informatie of interesse om te vergaderen bij Hofclub Werken & Vergaderen? Neem contact met ons op via utrecht@hofclub.nl.

Adres: Niels Bohrweg 121, 3452 AC Utrecht
Telefoonnummer: +31(0)85 484 10 00.