Hofclub Werken & Vergaderen

ARRA Interim Management is eigenaar van de unieke werk- en vergaderlocatie in Woerden en Utrecht.  Deze locaties bieden flexibele, inspirerende werkplekken, afgesloten kantoorruimtes en sfeervolle vergaderruimten. De Utrechtse Hofclub opent medio maart 2019. De locatie in Woerden heeft met haar centrale ligging nabij de A12 en op loopafstand van het station al vele organisaties en flexwerkers verwelkomt. Het professionele receptieteam ondersteunt je waar gewenst van telefoonservice tot management ondersteuning.

Locatie Woerden
De luxe en ruime vergaderzalen bieden alle mogelijkheden voor succesvolle workshops, trainingen en presentaties. In een luxe en sfeervolle omgeving is werken en vergaderen in de Hofclub een bijzondere beleving: een plek waar je je thuis voelt en volledig wordt ontzorgd, zodat jij je alleen nog maar hoeft te richten op je core business.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een (flexibele) werkplek, afgesloten kantoor en/of het boeken van een van de vergaderruimtes in Woerden? Klik hier of neem contact met ons op via +31(0)85 484 10 00.

Locatie Utrecht: opening medio maart 2019
Per 1 januari 2019 start Melissa Westerveld als de nieuwe locatiemanager van  Hofclub Werken & Vergaderen Utrecht. Zij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Utrecht. Medio maart zal Hofclub Werken & Vergaderen haar deuren open voor vergaderingen en flexwerkers maar u kunt nu al terecht met vragen over vergaderingen, flexwerk mogelijkheden en de verhuur van diverse kantoorruimtes via utrecht@hofclub.nl.

Adres: Niels Bohrweg 121, 3452 AC Utrecht
Telefoonnummer: +31(0)85 484 10 00.