Hotel Montfoort overgenomen door enthousiast jong stel

Hotel Montfoort overgenomen door enthousiast jong stel

Op vrijdag 1 juni jl. is Hotel Montfoort overgenomen door Lieke Okkerman en Maurice van den Hadelkamp. Na 10 succesvolle jaren gaan de huidige eigenaren, Arnoud en Antoinette van Raak, zich richten op andere activiteiten.

Hotel Montfoort is gestart met 11 hotelkamers en een ontbijtruimte. Het kleinschalige, luxe hotel wordt doordeweeks veel gebruikt als business hotel en in de weekenden weten veel bruidsparen de bruidssuite van het hotel te vinden. In het afgelopen jubileumjaar zijn er diverse succesvolle events georganiseerd in de wijnbar ‘Wine & Bubbles’.

‘We hebben met ons enthousiaste team 10 mooie jaren gedraaid in het hotel ’, aldus de trotse eigenaresse Antoinette van Raak. ‘Nu is het voor mij tijd om me te richten op andere activiteiten, met een gerust hart draag ik het hotel over aan Lieke en Maurice.

Mooie toekomst voor het hotel en de wijnbar

De nieuwe eigenaren hebben ambitieuze plannen met het hotel en de wijnbar ‘Wine & Bubbles’. ´We gaan ons richten op zowel de zakelijke als de particuliere markt. ´Er liggen genoeg plannen klaar om fris aan de slag te gaan´, aldus de enthousiaste Lieke Okkerman.

Lieke zal de dagelijkse leiding gaan nemen in Hotel Montfoort, Maurice zal zich bezig blijven houden met het autobedrijf op de Krekenburg waar hij met zijn ouders werkzaam is. 

De hotellerie is geen compleet nieuwe wereld voor Lieke, tevens woonachtig en afkomstig uit de regio Montfoort. Na de hotelschool te hebben afgerond heeft ze bij diverse horecabedrijven gewerkt. Lieke komt uit een echt ondernemersgezin waardoor zij met veel enthousiasme en frisse energie hotel Montfoort zal gaan voortzetten.