Hotel *** Montfoort

Hotel *** Montfoort

Hotel Montfoort is een gastvrij, kleinschalig, sfeervol en geheel rookvrij drie sterren hotel. Hotel Montfoort is gevestigd in een monumentaal pand en bestaat uit een voor- en achterhuis verbonden door een patio.

Onze accomodatie biedt ruimte aan 11 tweepersoons hotelkamers en een vergaderkamer. De gebouwen werden recentelijk geheel gerenoveerd en elke kamer heeft een eigen sfeer. De smaakvol ingerichte kamers beschikken over een eigen luxe badkamer met bad of douche, comfortabele boxspring bedden, telefoon, televisie, gratis WiFi, minibar, senseo koffie, föhn en kluisje. Diverse kamers en de vergaderkamer zijn voorzien van airconditioning. In de omgeving van het hotel gratis parkeren.

Alleen door een geïntegreerde aanpak van commercieel beheer, technisch beheer en volledige administratieve ondersteuning realiseren we waarde behoud en verkooppotentie.

Hotel Montfoort is een authentiek drie-sterren stadshotel vlakbij Woerden en Utrecht, ingericht naar de eisen van deze tijd voor de zakelijke gast en bezoekers aan mooi Montfoort, waar u kunt rekenen op persoonlijke aandacht.