Trade Mart Langenhagen – Haus C

Trade Mart Langenhagen – Haus C

Ruim 18.000 sqm groot en gevestigd vlakbij Hannover Airport. Volledig verhuurd in de periode 2012 – 2017. In 2017 is Trade mart Langenhagen verkocht. ARRA Property & Interim Management is opgetreden als asset manager en heeft dit project begeleidt naar de verhuurde staat. Trade mart Langenhagen is verkocht met een mooie upside. Bijna 50% wordt gehuurd door Konica Minolta. Met veel huurders is een meerjarig contract afgesloten. Verder is er een restaurant en een receptie toegevoegd waardoor de verhuur aanzienlijk verbeterde.

Strategisch zeer goed gelegen in het gebied Hannover/Niedersachsen, biedt Haus C degelijke maar verfrissende en originele ruimtes tegen bodemprijzen. Deze twee unieke selling points ondescheiden Haus C van de reguliere kantorenmarkt. In aanvulling op de ‘basis’ kantoorruimte worden verschillende diensten en afbouwopties aangeboden. De klant is hierin vrij om te kiezen.

Doelgroep van Haus C zijn kleine tot middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar goedkope en flexibele ruimte. Deze doelgroep heeft behoefte aan lage kosten, omdat het vaak starters betreft en deze geen of minder behoefte hebben aan vaste kantoorruimte. Door snelle groei of juist sterke verliezen willen deze bedrijven flexibel in ruimte en tijd zijn (=kortlopende contracten).

Het uiterlijk van Haus C is eenvoudig maar origineel. De lay-out en de sfeer wijken af van standaard kantoorruimte. Tevens is de locatie goed bereikbaar per auto, en is er voldoende parkeergelegenheid (259 gratis parkeerplaatsen).

Het gebouw bevindt zich aan de rand van Hannover vlakbij het vliegveld. Deze plaats heeft circa 500.000 inwoners, beschikt over een mooie oude binnenstad, maar is vooral bekend vanwege de beurzen in de Hannover Messe zoals Cebit. Grote bedrijven zijn gehuisvest in Hannover, waaronder Volkswagen trucks, Continental tyres en Varta. Het gebied rondom Hannover Airport ontpopt zich meer en meer als logistiek centrum.

Haus C kan met de auto vanaf de snelweg binnen 10 minuten worden bereikt. Ook is Haus C prima bereikbaar met de trein, de dichtstbijzijnde halte ligt op 10 minuten lopen van het gebouw. Het gebouw is centraal gelegen op een bedrijventerrein, in de directe omgeving van woonwijken, banken, restaurants, winkels, markten en natuurlijk het vliegveld.

Bent u geïnteresseerd in het huren van ruimte in Trade Mart Langenhagen? Dan kunt u contact opnemen via de contactgegevens op deze site.