Winkelcentrum Mooierplein

Winkelcentrum Mooierplein

Centraal gelegen in het centrum van Amersfoort vindt u winkelcentrum Mooierplein (voorheen bekend onder de naam Drakennest). Ca. 1.679 m² (winkel)ruimte, op een steenworp afstand van de hoofdwinkelstraat van Amersfoort, de Langestraat. Amersfoort is een van de grootste steden van Nederland, met ruim 150.000 inwoners. Project is sinds 2015 verkocht.

De vriendelijke uitstraling van het winkelcentrum en de schaalgrootte maken het een aantrekkelijk en knus centrum. De bestemming ‘detailhandel zonder beperkingen’, biedt vele mogelijkheden voor de retailer en andere opties. Op het Mooierplein zijn winkels gevestigd op het gebied van onder andere mode, schoenen en speelgoed. Verder is er ook een lunchroom gevestigd, waar je kunt genieten van bijvoorbeeld verse soep en biologische quiche.

Er zijn tal van parkeergarages in de buurt, waardoor het Mooierplein goed bereikbaar is per auto. Parkeergarage Koestraat (Grote Haag 2), is de dichtstbijzijnde garage.
Met het openbaar vervoer kunt u bus 4 of 7 nemen vanaf het centraal station van Amersfoort naar de Varkensmarkt. Lopend vanuit de bushalte bereikt u Mooierplein binnen twee minuten. Vanaf het Centraal Station Amersfoort, kunt u ook lopen naar het Mooierplein. Deze wandeling duurt ongeveer tien minuten. Onder het Mooierplein zelf is een parkeergarage met plaatsen die zijn verhuurd aan de huurders van de winkelunits en de bewoners van de appartementen. Er zijn nog een aantal parkeerplekken beschikbaar (deze zijn niet openbaar). En er zijn voldoende laad-en losplaatsen direct voor de units.

De oorspronkelijke ontwikkeling (2001) bestaat uit de parkeergarage met daarop winkels en woningen. De winkelunits (beschikbaar van 50m2 tot 250m2) bevinden zich aan weerszijden van de Mooierstraat en deels langs de Kortegracht en Scherbierstraat.

Bent u geïnteresseerd in het huren van (winkel)ruimte in winkelcentrum Mooierplein? Neem dan contact op met Marlou van Donselaar.