Zep Vrijetijdspark Middelburg

Zep Vrijetijdspark Middelburg

Zep Middelburg is een vrijetijdspark in het hart van toeristisch Zeeland. Het is gebouwd in 2008 en gefaseerd geopend in 2009. Het bestaat uit 19.400m2 retail, horeca en leisure. Het vrijetijdspark bestaat uit 5 gebouwen plus het Scalda gebouw (10.500m2), op een perceel van 7,7 hectare. Het project is in 2017 verkocht.

Zep Middelburg is een innovatieve publiekstrekker gericht op vrijetijdsbesteding: bijzondere consumentenvoorzieningen met een hoog ambitieniveau die samen een sterke aantrekkingskracht willen vormen op de bovenregionale bevolking en de Zeeuwse toerist. Zep Middelburg speelt in op de behoefte van de consument naar gezamenlijke vrijetijdsbesteding waarbij er voor ieder wat anders te doen is: een afgewogen combinatie van attracties, winkels, horeca, leisure, en voorzieningen. Op Zep Middelburg kun je sporten, eten en winkelen en je vindt er de leukste belevenissen van Zeeland.

Scalda (voormalig ROC Zeeland) heeft haar opleidingen Economie, Horeca, Voeding en Toerisme verplaatst naar Zep Vrijetijdspark en heeft zich gevestigd op het terrein. Het betreffende gebouw is reeds verkocht aan Scalda.
Naast Zep Middelburg ligt het Van der Valk Hotel Middelburg met 120 kamers. Daarnaast ligt de golfbaan die door Burggolf wordt ge├źxploiteerd. Aan de overkant ligt de Woonboulevard De Mortiere. Het park is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en beschikt tevens over ruim 700 gratis parkeerplekken.

Zep Vrijetijdspark heeft als hoofdbestemming “Gemengde Doeleinden” en is bedoeld voor recreatieve faciliteiten zoals recreatie, toerisme, kunst, cultuur, vrije tijd, sport, spel en entertainment. In het bestemmingsplan wordt verder specifiek verwezen naar een museum, een music hall, tentoonstellingsruimte, een entertainment center, speelplaatsen en kinderopvang, een sportcentrum, een wellness-centrum, een fitnesscentrum, een kartbaan en een pretpark.

Daarnaast wordt detailhandel toegestaan (die is gerelateerd aan de genoemde faciliteiten zoals de thema’s sport, gezondheid, persoonlijke verzorging, reizen, entertainment, games) en horeca, sociale voorzieningen zoals onderwijs, groen en water.

Bent u geïnteresseerd in het huren van ruimte? Neem dan contact op met Marlou van Donselaar.