ARRA Property & Interim Management B.V.

Bezoekadres:
Zaagmolenlaan 4
3447 GS WOERDEN
T 085 - 484 10 00

info@arramanagement.nl
www.arramanagement.nl

KvK: 56970242

Contact

  Openbaar vervoer

  Station Woerden is een centraal knooppunt van diverse treinsporen en buslijnen. Voor een reisplanning van deur tot deur verwijzen wij u graag door naar 9292.nl.

  Routebeschrijving vanaf station Woerden

  Vanaf het station is het slechts 5 minuten lopen. Neem de achteruitgang van het station en sla rechtsaf zodat u over de brug loopt. Ga hierna direct links en loop langs het FNV gebouw aan de Polanerbaan. Na de FNV slaat u direct rechtsaf en loopt u circa 100 meter door totdat u aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.

  Routebeschrijving vanaf de A12

  Vanaf de A12 neemt u afslag (14) Woerden en slaat u bij de stoplichten direct rechtsaf richting Woerden via de M.A. Reinaldaweg. Rijdt circa 1 km door tot de rotonde, hier neemt u de tweede afslag (linksaf) richting Middellandbaan.

  Na 350 meter komt u wederom bij een rotonde, neem hier de eerste afslag (rechtsaf). U bevindt zich nu op de Polanerbaan. Neem na circa 260 meter de eerste afslag links, naar de Zaagmolenlaan. U rijdt hier circa 100 meter door totdat u aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.

  Parkeren

  U kunt vrij parkeren (zie oranje) op ons eigen terrein en in de nabije omgeving aan de Zaagmolenlaan, Watermolenlaan, Houttuinlaan en op het grote parkeerterrein aan de Polanerbaan. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de parkeerplaats van het ziekenhuis (zie bruin), het maximaal dagtarief hiervoor is € 6,00.

  Toegang tot parkeerterrein en pand

  Toets code 033 in gevolgd door het belletje en wij openen graag de slagboom en/of deur voor u.