Diensten

Interim Management
ARRA Management heeft ruime ervaring op het gebied van interim management. Het tijdelijk worden aangetrokken voor het uitvoeren van bepaalde (management) taken binnen een organisatie én zorgen voor een professioneel eindresultaat is voor ons geen doel maar een pré.

Conceptontwikkeling
Wij zijn gespecialiseerd in haalbare vastgoedconcepten en helpen je te onderscheiden met je bedrijf of vastgoed project met als resultaat een renderende onderneming en stabiele huurders.

Property management
ARRA Management heeft vele jaren ervaring in het beheren van een grote verscheidenheid aan kantoren, winkelcentra en bedrijfsruimten. Waarbij we graag met u meedenken.

Hospitality management
Werken in een gebouw met een uitgedacht serviceconcept is inmiddels een bewuste keuze en een belangrijke factor om te blijven voor de hedendaagse huurder.

ARRA Management speelt hier op in met het concept Hofclub Werken & Vergaderen, plug and play werken, service op locatie, het leveren van business services en het bieden van facilitaire diensten aan de individuele gebruiker.

Kijk hier voor meer informatie over de diverse projecten.

Bestuurlijke functies

Arnoud van Raak is ook beschikbaar voor het invullen van bestuurlijke functies binnen de branche. Neem een kijkje op de persoonlijke website voor meer informatie en ervaringen.