Opening tweede locatie Hofclub werken & vergaderen in Utrecht

Opening tweede locatie Hofclub werken & vergaderen in Utrecht

In het voorjaar van 2019 opent Hofclub Werken & Vergaderen een tweede locatie aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. De locatie in het pand van UW op Lage Weide is ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden biedt voor meetings, trainingen en presentaties. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur en is er alle ruimte voor flexwerkers. De totale oppervlakte van de Utrechtse Hofclub bedraagt 2500 m2. Door de samenwerking aan te gaan met het Utrechtse participatiebedrijf UW geeft de Hofclub Werken & Vergaderen  medewerkers en cliënten van UW een nieuwe uitdaging in de hospitality branche. In de nieuwe locatie kunnen vergaderingen en bijeenkomsten worden georganiseerd tot 120 personen.

Hofclub Werken & Vergaderen is een eigentijds kantoorconcept voor zelfstandige professionals en kleinere, groeiende ondernemingen. In Woerden wordt al vier jaar met deze succesformule gewerkt. ‘Wij bieden flexibele, inspirerende en volledig ingerichte werkplekken en ruime vergaderruimten aan’ aldus de trotse eigenaar Arnoud van Raak. Naast het kantoorconcept biedt Hofclub Werken & Vergaderen een vergaderconcept aan voor groepen van 2 tot 120 deelnemers. De sfeervolle lounge is zeer geschikt voor de ontvangst van de gasten. Maar ook voor een lunch en borrel.

Unieke samenwerking met UW
De locatie betreft een in 2017 volledig gerenoveerd kantoorpand en productieruimten van UW op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht. Hofclub Werken & Vergaderen bevindt zich in de linkervleugel van het pand. De overige ruimten worden gebruikt door UW. UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk, is partner voor gemeenten en werkgevers bij het realiseren van arbeidsparticipatie en ondersteunt de uitvoering van de Participatiewet. Door de samenwerking wordt een verbinding gelegd tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een  samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven.

 Opening medio maart 2019
Per 1 januari 2019 start Melissa Westerveld als de nieuwe locatiemanager van
Hofclub Werken & Vergaderen Utrecht. Zij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Utrecht. Medio maart zal Hofclub Werken & Vergaderen haar deuren open voor vergaderingen en flexwerkers maar u kunt nu al terecht met vragen over vergaderingen, flexwerk mogelijkheden en de verhuur van diverse kantoorruimtes via utrecht@hofclub.nl. Meer informatie over de twee locaties van Hofclub Werken & Vergaderen is te vinden op www.hofclub.nl.