Property & Interim manager ARRA BV verhuurt 8.873m2

Property & Interim manager ARRA BV verhuurt 8.873m2

In 2013 heeft ARRA Management diverse huurtransacties tot stand gebracht. In het afgelopen jaar zijn er 34 nieuwe huurcontracten (8.873m2) afgesloten en zijn er 26 huurcontracten (8.533m2) verlengd en/of uitgebreid. ARRA Management heeft momenteel ruim 200.000 m² in beheer, verdeeld over 10 projecten.

Winkelcentrum Aachen Arkaden heeft zeven nieuwe huurders mogen verwelkomen, waaronder Subway en Hunkemöller. Konica Minolta heeft haar bestaande kantoorruimte binnen Trade Mart Langenhagen langdurig verlengd en uitgebreid met circa 2.230m2. Op business park O-Four in Groningen heeft TKP haar intrek genomen in gebouw D en het huurcontract uitgebreid met circa 565 m2. En bij de Spaanse Kubus in Rotterdam hebben zowel Rotterdam Internet eXchange als Global Crossing/Level3 hun huurcontracten langdurig verlengd en uitgebreid.

Met de komst van Greenlane Biogas Europe BV, iBuildGREEN en S4Energy en de uitbreiding van Green Spread In Energie is de Energyclub, een zeer succesvol flex-werkconcept op Energy Business Park Arnhems Buiten, volledig verhuurd. De Energyclub op Arnhems Buiten is een open werkomgeving waar vooral kleine en middelgrote organisaties uit de energiesector elkaar ontmoeten, (samen)werken en vergaderen. Het clubhuis wordt dit jaar uitgebreid met ruim 500m2.

In samenwerking met de eigenaar is er vorig jaar substantieel geïnvesteerd op de projecten teneinde huurgenot te waarborgen. De ambitie voor 2014 is duidelijk: groei en waar mogelijk uitbreiding én een optimale werkomgeving voor alle gebruikers.